Obserwuj

Zrezygnuj z usługi

W celu rezygnacji z usługi przejdź do Ustawienia / Zrezygnuj z usługi.

Następnie potwierdź zgodę na usunięcie danych księgowych, kliknij w przycisk Wyślij kod, odbierz wysłany SMS, przepisz do w polu Wprowadź kod i kliknij w przycisk Zrezygnuj z usługi.

Należy pamiętać, że spowoduje to utratę wszystkich wprowadzonych danych oraz brak korzystania z usługi dla danego rachunku w przyszłości.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

0 Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.
Oparte na technologii Zendesk